Onderneming

Plannen om een onderneming te starten? Batenburg Notarissen verdiept zich in uw ambities en ondersteunt u bij het bepalen van de juiste rechtsvorm. Iedere keuze – eenmanszaak, VOF, BV of NV – heeft namelijk weer andere gevolgen. Zowel voor het bedrijf als voor uw privéleven. Voor ons is het ondernemingsrecht een open boek. Wij zetten mogelijkheden en gevolgen helder uiteen en geven u gedegen advies. Dan kunt u met een gerust hart kiezen.

Half woord genoeg
Wie onderneemt, heeft een vooruitziende blik, denkt aan nieuwe markten en regelt de bedrijfsopvolging. Dan is het zaak om te overleggen met een gesprekspartner die aan een half woord genoeg heeft. Wij zijn bedreven in het begeleiden van herstructureringen, statutenwijzigingen, aandelenoverdrachten, uitbreiding van de bedrijfsactiviteiten, bedrijfsopvolging en alles wat daarmee samenhangt op juridisch en financieel gebied. Maak een afspraak met ons kantoor, en ervaar de voordelen van een meedenkende, vakbekwame notaris.

Wat voor soort onderneming?
Het merendeel van de ondernemingen in Nederland wordt gedreven als eenmanszaak, maatschap of vennootschap onder firma (VOF). Anders dan bij een BV of NV bent en blijft u als ondernemer meestal persoonlijk aansprakelijk voor eventuele schulden van de onderneming. Dit vereist een zorgvuldige juridische constructie en voldoende aandacht voor de verhouding tussen uw onderneming en uw privésituatie. Batenburg Notarissen is uw baken. Wij hebben op dit terrein onze sporen verdiend en zijn gespecialiseerd in ondernemingsrecht.

CONTACT BATENBURG NOTARISSENBel ons vandaag

Neem contact op

  ADRES

  Spanjaardslaan 7 bg, 2012 NR Haarlem
  Westerhoutplein 4, 1943 AA Beverwijk

  023 553 09 00
  0251 262 800

  info@batenburg.eu

  BELANGRIJKE PAGINA'S

  CONTACT

  Copyright © Batenburg Notarissen

  Site made by: MarkOut