Over ons

OVER BATENBURG NOTARISSEN

Batenburg Notarissen is een eigentijds en professioneel notariskantoor met vestigingen in Beverwijk en Haarlem. Het kantoor behoort tot de top van de grote zelfstandige notariskantoren in Nederland. Batenburg Notarissen is een full-service kantoor en heeft op alle relevante rechtsgebieden specialistische juridische kennis in huis. Het kantoor investeert in het vasthouden en continu verbeteren van de kwaliteit van de dienstverlening.

Batenburg Notarissen wil haar specialistische kennis breed inzetten, zowel in de zakelijke markt als in de particuliere sector. Individueel of in teamverband behandelen wij voor onze klanten niet alleen relatief eenvoudige opdrachten, maar ook complexe projecten. Van een kort testament tot een compleet advies over ‘estate planning’ en van de overdracht van een woning tot een compleet bouwproject.
Batenburg Notarissen staat voor u klaar.

Batenburg-02-1-scaled
Batenburg-05-1-scaled
Batenburg-06-1-scaled
Batenburg-11-1-scaled
Batenburg-12-1-scaled
Batenburg-13-1-scaled
Deskundig, betrouwbaar & persoonlijk

Deskundigheid en betrouwbaarheid zijn vaste waarden die voor elk notariskantoor gelden. De omvang en samenstelling van onze organisatie staat er garant voor dat wij op elk gebied net dat ene stapje extra kunnen zetten. Batenburg Notarissen onderscheidt zich daarnaast in het persoonlijk contact dat Batenburg opbouwt met de klant.

Een jong en dynamisch team stelt zich persoonlijk voor. Toewijding, meesterschap en integriteit, dáár staat het team van Batenburg Notarissen voor.

Contactgegevens Batenburg Notarissen

ADRES

Spanjaardslaan 7 bg, 2012 NR Haarlem
Westerhoutplein 4, 1943 AA Beverwijk

023 553 09 00
0251 262 800

info@batenburg.eu

BELANGRIJKE PAGINA'S

CONTACT

Copyright © Batenburg Notarissen

Site made by: MarkOut