Woning kopen

Wie een huis koopt, gaat niet over één nacht ijs, maar wikt en weegt. Wat zijn de financiële consequenties? Wat zijn de mogelijkheden? Hoe pak je het aan? Vertrouw op onze expertise. Batenburg Notarissen stelt koopcontracten, leveringsaktes en hypotheekaktes op en ondersteunt eigendomsoverdrachten. Wij denken met u mee over de beste oplossingen en nemen zorgvuldig de grote lijnen én de details door. Zo komt niemand later voor nare verrassingen te staan.

Spelen specifieke zaken een rol? Recht van overpad bijvoorbeeld of erfpacht. Dan verdiepen wij ons in de bijzonderheden en geven u weloverwogen advies.

Appartement

U gaat een appartement kopen? Van harte gefeliciteerd! Batenburg Notarissen begeleidt soepel en snel de eigendomsoverdracht. Daarbij besteden wij ook voldoende aandacht aan de bijzonderheden die samenhangen met het kopen van een appartement. Is er een goed functionerende vereniging van eigenaars? Is er een reservefonds voor toekomstig onderhoud?
Wij stellen koopcontracten op, leveringsaktes en hypotheekaktes. Ons team van ervaren medewerkers neemt de inhoud en de details nauwgezet met u door.

Moet er een splitsing in appartementsrechten plaatsvinden of een bestaande splitsing worden aangepast? U kunt de juridische uitwerking aan ons toevertrouwen. Wij zijn goed onderlegd in alle aspecten van een splitsing in appartementsrechten, hoe complex ook.

Overig

Plannen om een stuk tuin te kopen van de buren? Of een garagebox? Regel het goed! Het is belangrijk dat de aanschaf van onroerend goed secuur wordt vastgelegd. Onze medewerkers zijn op de hoogte van de juridische regelingen en alle details. In geval van bijzondere afspraken met buren of derden (recht van overpad of overbouw), staan wij u met raad en daad bij.

CONTACT BATENBURG NOTARISSENBel ons vandaag

Neem contact op

  ADRES

  Spanjaardslaan 7 bg, 2012 NR Haarlem
  Westerhoutplein 4, 1943 AA Beverwijk

  023 553 09 00
  0251 262 800

  info@batenburg.eu

  BELANGRIJKE PAGINA'S

  CONTACT

  Copyright © Batenburg Notarissen

  Site made by: MarkOut